Win €100,-!!!

Geef uw mening en maak kans op €100,- retour op uw factuur.

Bent u tevreden over ons bedrijf en over het vakwerk dat leveren? Geef dan snel uw mening hierover en maak kans op €100,- retour op uw factuur. U maakt hier kans op wanneer u het klanttevredenheidsonderzoek invult op www.OnderhoudNLgarantie.nl. Kijk voor meer info op de flyer.

VACATURE!!!

Wie komt ons team versterken?

 

Repair-care cursus

Onlangs hebben een aantal van de werknemers van Berghtec een cursus gevolgd bij repair-care. Met deze cursus hebben ze hun kennis rondom het duurzaam repareren van houtrotsanering verbreedt. 

Kijk voor meer informatie op www.repair-care.nl

Fietstenue Berghtec

Naast heel mooi schilderwerk hebben we ook al een tijdje hele mooie wielerkleding. En tijdelijk is het nog in de aanbieding ook. Deze zomer betaalt u namelijk geen € 140,- voor een heel berghtec tenue, maar maarliefst € 100,-. Dit tenue bestaat, zoals u op de fotos kunt zien, uit een wielershirt, een koersbroek, een 4 seasonsjack en een salopet. Heeft u interesse in dit tenue? Laat het ons dan snel weten, want op is op!

 

10 jarig jubileum

Deze zomer konden we al ons 10 jarig bestaan vieren. De tijd is de afgelopen jaren voorbij gevlogen en we geweldige projecten mogen uitvoeren bij al onze klanten. We zijn uiteraard erg blij met deze 10 jaar en hopen er nog veel meer jaren aan toe te kunnen voegen, samen met u. Wij willen dan ook onze klanten, werknemers en andere partijen bedanken voor de steun en opdrachten van de afgelopen jaren. 

 

Vernieuwde site Berghtec Onderhoud online !

Met het voorjaar in aantocht willen wij het nieuwe seizoen starten met een frisse en geheel vernieuwde site.

Hier worden in heldere bewoordingen de vele mogelijkheden omschreven waarin wij als veelzijdig schilders,- en onderhoudsbedrijf  kunnen voorzien.

Familie Hoefnagel winnaar van de scooteractie !

De Familie Hoefnagel uit Kampen is als winnaar uit de bus gekomen van de vorig jaar gehouden scooteractie. Namens Berghtec Onderhoud werd de prijs door Dick Berghorst overhandigd en met een aantal tieners in het gezin is deze mooie scooter dan ook van harte welkom.

Veel plezier en veilige kilometers toegewenst namens Berghtec.

Berghtec Onderhoud AF erkend !

Stichting AF is de overkoepelende branche-organisatie voor schildersbedrijven.
Na een grondige screening van ons bedrijf zijn wij gecertificeerd door stichting AF en mogen wij het AF-erkend logo voeren.
Wij zijn bijzonder verheugd met deze certificering welke opnieuw een erkenning is van ons vakmanschap en de daarmee samenhangende kwaliteit en service.
Voor onze klanten betekent dit nog meer zekerheid gedurende het hele proces van werkopname, offerte, uitvoering en oplevering van de werkzaamheden.
Doordat wij sinds kort een AF-erkend bedrijf zijn maakt u, naast onze eigen ‘scooter actie’, bij stichting AF ook nog eens kans op een weekprijs van € 100,- en een kwartaalprijs van € 1000,- netto. Zie voor de voorwaarden www.af-erkend.nl

Winnaar Ipad-actie

Op oudjaarsdag 2013 konden wij de Familie van de Brink, woonachtig in het Onderdijks te Kampen, verblijden met een mooie Ipad.  Zij kwamen als winnaar uit de bus van de ipad-actie van het afgelopen jaar.

Berghtec Onderhoud krijgt predicaat UITSTEKEND van de Betere Schilder !

Vanuit kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder zijn ruim 50 enquete’s verstuurd naar zeer tevreden klanten van Berghtec Onderhoud. Op basis van de uitkomst van deze enquete’s mag Berghtec Onderhoud zich onder de 25 beste Betere Schilders van Nederland scharen van de ruim 400 aangesloten leden en heeft hierdoor het predicaat UITSTEKEND verworven !

Wij willen dit heuglijke feit vieren met een speciale actie waarover binnenkort meer in de regionale media en op onze site !