Glaswerk

Advies
Glas en beglazing zijn er in vele soorten en bedoeld voor evenzovele toepassingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het toe te passen soort/type glas welke optimaal aansluit aan uw wensen en toepassing.

Wij leveren en plaatsen alle mogelijke soorten beglazingen volgens de geldende NEN Normen. Zowel nieuw- als restauratiewerk behoort tot de mogelijkheden bij Berghtec Schilderwerken BV.

HR++ isolatieglas en toepassingen
HR++ glas is hoogwaardig isolatieglas dat zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Door de energie zuinige warmte-isolatie zorgt HR++ glas voor een aangenaam binnenklimaat en vermindering van uw energiekosten. HR++ glas in combinatie met een zonwerende coating houdt  in de zomer de warmte buiten. Daarnaast zijn er diverse combinaties mogelijk met o.a. geluidswerend- en veiligheidsglas.

Aanpassen of vervangen
Berghtec Schilderwerken BV is niet alleen gespecialiseerd in het vervangen van enkelglas voor dubbelglas, maar kan ook bestaande kozijnen of ramen aanpassen voor gebruik van dubbelglas. Ook kunnen wij voorzien in het vervangen van complete kozijnen en/of ramen.

Assortiment
Tevens kunt u bij ons terecht voor hardglazen puien, (douche)deuren, spiegels, glas in lood ramen enzovoort. Ons assortiment bestaat uit vele soorten figuurglas, gehard glas en geslepen glas. Informeer naar de mogelijkheden bij Berghtec Schilderwerken BV.

Schilder nodig?
Vraag bij Berghtec Schilderwerken BV vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
Contact
Energiestraat 31
8263 AG  Kampen

BEL 038 – 33 33 310