Schilderwerk

ALS KWALITEIT UW KENMERK IS

Duurzaamheid
Kwalitatief schilderwerk verhoogt de duurzaamheid en daarmee de waarde van uw woning. In overleg inventariseren wij de staat van onderhoud, geven een gedegen advies over de te volgen stappen en, indien wenselijk, een kleuradvies.
Uiteraard voorziet Berghtec Schilderwerken BV in zowel binnen,- als buitenschilderwerk.

Onderhoud
Na afronding van het door ons verzorgde schilderwerk kunnen wij in overleg, een periodieke inspectie uitvoeren. Deze inspectie is in de meeste gevallen kostenloos en voorziet in een op maat gesneden product / kontrakt. Wij kunnen u daar geheel vrijblijvend over informeren.
Goed onderhoud gebaseerd op periodieke inspectie werkt kostenverlagend doordat o.a. de interval voor de ‘grote’ schilderbeurt wordt vergroot en er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Berghtec Schilderwerken BV volgt nauwlettend de trends op het gebied van kleuren en toegepaste materialen om u als klant hierover te informeren.

Veiligheid
Tevens werkt Berghtec Schilderwerken BV volgens de laatste milieu- en arbo-eisen waarbij veiligheid voor mens en milieu voorop staat. Zo wordt er gewerkt met gekeurd gereedschap en klimmaterialen welke voldoen aan de laatste NEN-EN normen, gebruiken wij watergedragen producten voor het binnenwerk en voldoen de producten voor het buitenwerk aan de VOC norm 2010.

Kwaliteit
Door gebruik te maken van hoogwaardige verfproducten en afschermtechnieken is het met de huidige stand van de techniek mogelijk om gedurende het hele jaar buitenschilderwerk te verzorgen. Berghtec Schilderwerken BV werkt uitsluitend met kwalitief hoogwaardige producten waarbij de expertise van de fabrikant regelmatig wordt ingeschakeld als het gaat om een verftechnisch advies of rapportage. Dit is voor u als klant kostenloos maar geeft bij uw specifieke toepassing de zekerheid dat uw schilderwerk wordt uitgevoerd met de beste producten en worden verwerkt volgens de voorgeschreven methode.

Berghtec Schilderwerken BV is actief op de volgende fronten:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • houtrot sanering
  • wanden en plafonds afwerken
  • stukadoren en decoratief stucwerk aanbrengen
  • scannen en behangen
  • airless spuiten
  • ornamenten en sierlijsten
Schilder nodig?
Vraag bij Berghtec Schilderwerken BV vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
Contact
Energiestraat 31
8263 AG  Kampen

BEL 038 – 33 33 310